For private

Våre tjenester til privatpersoner

Vi støtter deg gjennom hele jobbsøkerprosessen. 

Men framfor alt hjelper vi deg til å finne ut hva du er flink til, hva du passer til og hva du virkelig ønsker. 

Våre tjenester tilbys online/nette og også i våre lokaler i Oslo.

01.

KARRIEREVEILEDNING

Vi tilbyr karriereveiledning til deg som vil vite hvilken utdanning/jobb passer dine interesser og egenskaper, eller ønsker veiledning for å utvikle din karriere samt ønsker et karriereskifte.

02.

COACHING FOR BEDRIFTS LEDERE

Er du leder og ønsker å bli mer sikker på din egen rolle? Ønsker du å bli bedre til å motivere og forbedre dine ansattes presentasjoner, eller til å håndtere konflikter på arbeidsplassen?

03.

CV OG JOBBSØKNAD + INTERVJUTRENING

Vi hjelper deg å kapre drømmejobben ved å bistå deg å utforme CV og jobbsøknad. Vi tilbyr også intervjutrening til deg som vil bli bedre til å presentere deg selv.

Hva er dine fremtidsplaner?

Det er ikke alltid lett å vite hva en ønsker å jobbe med. Det er utrolig mange forskjellige yrker og utdanninger å velge mellom der ute. Vi bistår ungdom med veiledning for å finne frem til hvilken utdanning som passer ønsker, interesser og egenskaper. Vi gir en konkret anbefaling

På tide på bytte karriere?

På tide på bytte karriere?

Ønsker du nye utfordringer, og vurderer å bytte karriere eller hvordan du skal utvikle din karriere for å komme dit du ønsker?  Vi tilbyr karriereveiledning til voksne, og gir deg en konkret anbefaling basert på tester og samtaler med deg.

Bli en bedre leder

Er du leder og du ønsker å bli mer sikker på din egen rolle? Ønsker du å bli bedre til å motivere og forbedre dine ansattes presentaasjoner? Ønsker du å bli bedre til å håndtere konflikter.

Bestill en kort
samtale med oss

Usikker på hvilke av våre tjenester som passer deg? Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Samtalen er helt uforpliktende.