For private

Våre tjenester til privatpersoner

Vi støtter deg gjennom hele jobbsøkerprosessen. 

Men framfor alt hjelper vi deg til å finne ut hva du er flink til, hva du passer til og hva du virkelig ønsker.

01.

KARRIERERÅDGIVNING

Vi tilbyr karriererådgivning til deg som vil vite hvilken utdanning/jobb som passer dine interesser og ønsker, eller ønsker veiledning for å bygge din karriere.

02.

COACHING FOR BEDRIFTS- LEDERE

Er du leder og du ønsker å bli mer sikker på din egen rolle? Eller ønsker du å bli bedre til å motivere og forbedre dine ansattes presentasjoner, eller til å håndtere konflikter på arbeidsplassen.

03.

CV OG JOBBSØKNAD + INTERVJUTRENING

Vi hjelper deg å kapre drømmejobben ved å bistå deg å utforme CV og jobbsøknad. Vi tilbyr også intervjutrening til deg som vil bli bedre til å presentere deg selv.

Hva er dine fremtidsplaner?

Det er ikke alltid lett å vite hva en ønsker å jobbe med. Det er utrolig mange forskjellige yrker og utdanninger å velge mellom der ute. Vi bistår ungdom med rådgivning for å finne frem til hvilken utdanning som passer ønsker, interesser og egenskaper. Vi gir en konkret anbefaling

På tide på bytte karriere?

På tide på bytte karriere?

Ønsker du nye utfordringer, og vurdere å bytte karriere eller hvordan du skal bygge din karriere for å komme dit du ønsker? Vi tilbyr karriereveiledning til voksne, og gir deg en konkret anbefaling basert på tester og samtaler med deg.

Bli en bedre leder

Er du leder og du ønsker å bli mer sikker på din egen rolle? Ønsker du å bli bedre til å motivere og forbedre dine ansattes presentaasjoner? Ønsker du å bli bedre til å håndtere konflikter.

Bestill en kort
samtale med oss

Usikker på hvilke av våre tjenester som passer deg? Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Samtalen er helt uforpliktende.